Love You...

Silestone har en ny serie som heter Love2You och består av den rosa sorten Love och den lila sorten You. Helge med personal på Ballingslöv City i Göteborg fick den briljanta idén att sätta lite färg på utställningen med dessa som stänkpanel. Resultatet ser du nedan.



Säga vad man vill, men ett blickfång blev det allt!

När vi ändå är inne på Ballingslöv City och färg så visar ytterliggare en vågad kreation från utställningen. Silestone Verde fun med integrerad skarvfri vask i samma material.


Guldkunder hos Cosentino!

Efter att ha uppfyllt vissa krav som tillverkare av Silestone utnämndes A&O Marmor och Granit till Guldkunder hos Cosentino vid en cermoni i Göteborg v 19. Förutom ett visst minimi-inköp kräver Cosentino att deras guldkunder deltager vid Cosentinos utbildningar och har en miljövänlig produktionsapparat. Cosentino kräver också att vi som producenter håller en hög service och kvalitetsnivå gentemot våra kunder.

Därför kan du som återförsäljare och slutkund känna dig trygg när du köper bänkskivor från A&O. Dessutom finns det många andra fördelar för dig som återförsäljare att vara kund till en av Cosentino guldkunder. Kontakta oss så berättar vi mer! 


Nybygget klart!

Idag planterades dom sista träden på parkeringen och vi förklarar därmed vår nya anläggning färdig!

Med mer än fördubblad kapacitet och nya moderna maskiner säkerställer vi perfekt kvalitet och punktliga leveranser. Något som både vi och våra kunder kommer att ha glädje av!

Nu ska vi samla kraft och planera för en riktig panginvigning! Vi hör av oss när det är dags.

22:a Februari 2010 och markarbetena har precis kommit igång. Tiden gick fort och nu ser det ut såhär...



Från väster.



Stensortimentet.



Star galaxy och De dietrich vitvaror.



Silestone.



Verkstadsvy.


RSS 2.0