El och kontorsväggar

Denna regniga måndag kan bloggen konstatera att man börjat dra el och bygga innerväggar till kontor, kök och omklädningsrum. Även entresolplanet börjar ta form där vi i framtiden dels kan bygga ut med extra kontor och dels med mer utställningsyta. Även ventilationsaggregaten har kommit på plats.






Från vänster till höger kommer här snart finnas utrymme för elcentral, förråd, omklädning och toalett, kök, konferensrum samt tre kontor.


Skyltfönster mm

I veckan kom alla fönster och portar på plats. Ett skyltfönster blev det också även om vi inte precis har några söndagsflanörer på Åstorps södra industriområde. Dock ger det byggnaden ett mindre industriaktigt utseende samtidigt som det sprider ett härligt ljus i utställningen. I utställningen kommer vi förutom materialprover även att visa en hel del bänkskivelösningar i ett antal olika kök. Detta gör vi i samarbete med våra köksåterförsäljare. Kontakta Stefan om du är återförsäljare och också vill visa ett kök i Åstorp!

Här hittar du våra kontaktuppgifter: www.marmorochgranit.se

 

 


Golv och innerväggar

Skanska har lagt in en högre växel och pratar nu om inflyttning av maskiner och lager redan i vecka 31. Perfekt för oss då vi kan flytta i lugn och ro under semestern! På nedanstående bilder är golvet gjutet och klart och även innerväggarna börjar komma upp.


Vy från färdiglagret. Till vänster skymtar kontoren medan verkstaden syns till höger i bild.

Vy från kontor / utställning.


Del av verkstaden. Acudrainrännor nergjutna i golvet.

 

 


RSS 2.0